Just Cause 2 - svenska succéspelet får en uppföljare

Det största svenska spelet någonsin heter, än så länge, Just Cause. Detta har dock en uppföljare på gång vilken planeras släppas nästa år. Det som utmärkte Just Cause var dess 101 kvadratmil enorma spelfält. Mycket av kritiken kring spelet handlade dock om att denna yta inte erbjöd tillräckligt mycket variation för spelaren. Det nya spelet, som förhandstestats av Aftonbladet, uppges vara ungefär lika vidsträckt som föregångaren. Förbättringen ligger snarare i just en mer varierad spelvärld. Där det första spelet höll sig till djungelomgivningar, sträcker sig Just Cause del 2 från tät djungel till karg öken och från gnistrande bergstoppar till sandstränder.

Även det själva så kallade "spelspelat" (eng. gameplay) har gjorts mer mångfacetterat erbjuder mer av allt skulle man kunna sammanfatta det som. Man har enligt testpersonen lånat ogenerat från Merceraries, Bionic Commando och, likt föregångaren naturligtvis GTA-serien. Från Bionic Commando har änterhaken direkt tagits och gjorts än mer häpnadsväckande. 

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: Nattman
Posted on: 2009-11-17 at 15:46
Tags: just cause 2, svenska, spel, action, gta, bionic commando, mercenaries
Categories: Tevespel
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (3) | Post RSSRSS comment feed