En dag på sjön

Första blogginlägget. Tänkte börja med någon form av programdeklaration. Eftersom jag är en gammal gamer kommer denna blogg i första hand handla om spel i olika former. Jag lirar massor av rollspel, och då menar jag den riktiga sorten när man sitter runt ett bord och rullar tärningar, flyttar figurer och tjötar tjöt. Givetvis spelar jag också en massa spel på datorn, framför allt rpg och turn-baserad strategi. Lite figurspel i olika former förekommer också. Med sannolikhet gränsande till visshet så kommer jag också glida in på film, böcker, musik, politik och annat som poppar upp i min överaktiva hjärna.

Jag såg på www.wargamer.com att Creative Assembly håller på med ett nytt Total War spel kallat Empire:Total War. Tanken är att man ska segla runt och skicka bredsidor på fienden. Det ser grymt snyggt ut och jag ser fram emot att få korsa T'n med en fregatt någon gång i framtiden. Andra sjöslagsspel jag har spelat mycket är Harpoon och War in the Pacific, bägge från www.matrixgames.com. WitP kommer in en ny utökad version till sommaren så då blir det att köra igång en ny kampanj.

Dags att mata papegojan, Aarghh...

Just nu värderat 3.0 av 1 människor

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: Admin
Posted on: 2008-03-17 at 10:31
Tags: wargamer, total war, wargaming
Categories: Strategi
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

den 24 juni 2018 16:26