Klicka på beställ...

Såg en artikel på IDG.se angående distanshandel. Posten har gjort en undersökning som visar att vi köper allt mer på nätet. Själv föredrar jag helt klart att handla via nätet, det enda jag helst köper i butik är kläder (om jag inte har benkoll på storlekar och modeller). Jag handlar massor av musik och böcker, mest rollspel och militärhistoria. Skulle tro att jag sammanlagt beställer för runt 1500kr per månad via nätet.

Jag gillar att man kan sitta och fundera, kolla recensioner och specifikationer, och plocka in och ur i varukorgen för att fixa sin optade beställning. Jag gillar att man kan jämföra priser mellan olika butiker, att man kan kolla vad andra har tyckt om varan och att få se vad andra som köpt samma grejer har kollat på. Hade jag kunnat beställa hem mat och få den levererad hem till ett rimligt pris så hade jag gjort det.

Det enda som är skit är att Postens utlämningsställe ligger två kilometer åt helt fel håll, men allt fler e-butiker kör med Schenker och det är mycket bättre för då kan jag hämta paketen på vägen hem från jobbet. Dessutom har de klimatneutrala leveransalternativ.

Just nu värderat 3.0 av 2 människor

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: Nattman
Posted on: 2008-04-15 at 09:03
Tags: distanshandel e-handel böcker rollspel
Categories: Allmänt
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Kommentarer

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

den 24 juni 2018 16:29